Voorgerechten

Carpaccio

11.50

Van rundermuis, met rucola, rode ui, zonnebloempitten, truffelmayo, Parmezaan en verse truffel (+5.00)

Arancini

11.50

Met pesto, peer, pecan, mozzarella, bosui en saffraanmayonaise

Ceviche van zeebaars

12.50

Met tomaat, komkommer, rode ui, gele paprika, mango, jalapeño, grapefruitgel en koriander

Terrine van rode biet

10.50

Met vegan roomkaas en Chinese kool

Buikspek

12.50

Met wortel en crème van venkel en munt

Kokkels en scheermessen

12.50

Met velouté, limoen, lamsoor, zeevenkel, rivierkreeft en basilicumolie

Brood en Soepen

Mosterdsoep

8.00

Met spekjes, kwartelei en kervel

Harirasoep

8.00

Met tomaat, kikkererwt, linzen, koriander en ras el hanout

Bisque

9.00

Met dille, pompoenpit, crème fraîche, zeevenkel en rivierkreeft

Huisgemaakt brood

7.50

Met verschillende dips

Salades

Salade burrata

14.50

Met perzik, rode pesto, cherrytomaat, komkommer en rode ui

Salade steak

14.50

Met hoisin, sesam, bacon, cherrytomaat, komkommer en rode ui

Salade oesterzwam

14.50

Met paprika, tzatziki, cherrytomaat en komkommer

Hoofdgerechten

Bavette

23.50

Met seizoensgroenten en whiskeysaus of rode wijnsaus of bearnaisesaus

Gnocchi

18.00

Van wisselende groente, met vegan room, winterpeen, courgette en beurre blanc

Hachis parmentier

20.00

Met hert, De La Ratte, Emmentaler , Bastogne en peterselie

Bouillabaise

20.00

Met venkel, velouté, saffraan, schelpdieren, schaaldieren, witte vis en rouille

Runderburger

19.00

Met cheddar, augurk, burnt butter onionsaus, tomaat en bacon

Halloumiburger

19.00

Met komkommer, augurk, tomaat en tzatziki

Boneless runderribs

22.50

Met pastinaakcrème, courgette, wortel, rode wijnlak, krokant en daikon

Cataplana Portuguesa

17.00

Met zoete aardappel, paprika, tomaat, koriander, munt, citroen en kokkels/gamba’s/chorizo (+3.00)

Rundersteak

22.50

Van de kogel, met seizoensgroenten en bearnaisesaus of rode wijnsaus of whiskeysaus

Varkenshaassaté

19.00

Met kroepoek, gebakken uitjes, zoetzure groenten en een chutney van Madame Jeanette (+2.00)

Kabeljauw á la Meunière

23.50

Met citroen, kappertjes, dille, bleekselderij, radijs en atsina

Menu’s

Pathémenu

34.50

Voor- en hoofdgerecht en film óf hoofd- en nagerecht en film. Meerprijs boneless ribs, kabeljauw, bavette, Chef’s special, seizoensspecial en kaasplankje (+5.00)

Specials

Seizoensspecial

Dagprijs

Vraag de bediening

Catch of the Day

Dagprijs

Vraag de bediening

Chef’s Special

Dagprijs

Vraag de bediening

Bijgerechten

Rustic fries

2.00

Smashed krieltjes

2.00

Gegrilde groente

2.00

Salade

2.00

Parmesan fries

3.50

Met Parmezaan, truffelmayo en bosui

Halloumi fries

3.50

Van halloumi met tzatziki en sriracha

Nagerechten

Petit fours

7.50

Samenstelling van verschillende gebakjes

Dame Noir

8.50

Met chocolade roomijs en witte chocoladesaus

Dame Blanche

8.50

Met vanille roomijs en chocoladesaus

Omelet Sibérienne

8.50

Van cake, vanille roomijs, eiwit en framboos

Rozemarijn roomijs

7.50

Met aardbeienbouillon en een kletskop van framboos

Wentelteefjes

7.50

Met suikerbrood, stoofpeer kurkuma, kaki en vanille roomijs

Perzik sorbetijs

7.50

Met framboosgel en amandelschaafsel

Balsamico roomijs

8.50

Met geblakerde appel, melisse en tuille

Kaasplankje

12.00

Een heerlijke variatie van zorgvuldig uitgekozen kazen

Voorgerechten

Carpaccio

11.50

Van rundermuis, met rucola, rode ui, zonnebloempitten, truffelmayo, Parmezaan en verse truffel (+5.00)

Arancini

11.50

Met pesto, peer, pecan, mozzarella, bosui en saffraanmayonaise

Ceviche van zeebaars

12.50

Met tomaat, komkommer, rode ui, gele paprika, mango, jalapeño, grapefruitgel en koriander

Terrine van rode biet

10.50

Met vegan roomkaas en Chinese kool

Buikspek

12.50

Met wortel en crème van venkel en munt

Kokkels en scheermessen

12.50

Met velouté, limoen, lamsoor, zeevenkel, rivierkreeft en basilicumolie

Brood en Soepen

Mosterdsoep

8.00

Met spekjes, kwartelei en kervel

Harirasoep

8.00

Met tomaat, kikkererwt, linzen, koriander en ras el hanout

Bisque

8.00

Met dille, pompoenpit, crème fraîche, zeevenkel en rivierkreeft

Huisgemaakt brood

7.50

Met verschillende dips

Salades

Salade burrata

14.50

Met perzik, rode pesto, cherrytomaat, komkommer en rode ui

Salade steak

14.50

Met hoisin, sesam, bacon, cherrytomaat, komkommer en rode ui

Salade oesterzwam

14.50

Met paprika, tzatziki, cherrytomaat en komkommer

Menu’s

Pathémenu

34.50

Voor- en hoofdgerecht en film óf hoofd- en nagerecht en film. Meerprijs boneless ribs, kabeljauw, bavette, Chef’s Special, seizoensspecial en kaasplankje (+5.00)

Hoofdgerechten

Bavette

23.50

Met seizoensgroenten en whiskeysaus of rode wijnsaus of bearnaisesaus

Hachis parmentier

20.00

Met hert, De La Ratte, Emmentaler , Bastogne en peterselie

Gnocchi

18.00

Van wisselende groente, met vegan room, winterpeen, courgette en beurre blanc

Bouillabaisse

20.00

Met venkel, velouté, saffraan, schelpdieren, schaaldieren, witte vis en rouille

Runderburger

19.00

Met cheddar, augurk, burnt butter onionsaus, tomaat en bacon

Halloumiburger

19.00

Met komkommer, augurk, tomaat en tzatziki

Boneless runderribs

22.50

Met pastinaakcrème, courgette, wortel, rode wijnlak, krokant en daikon

Cataplana Portuguesa

17.00

Met zoete aardappel, paprika, tomaat, koriander, munt, citroen en kokkels/gamba’s/chorizo (+3.00)

Rundersteak

22.50

Van de kogel, met seizoensgroenten en bearnaisesaus of rode wijnsaus of whiskeysaus

Varkenshaassaté

19.00

Met kroepoek, gebakken uitjes, zoetzure groenten en een chutney van Madame Jeanette (+2.00)

Kabeljauw á la Meunière

23.50

Met citroen, kappertjes, dille, bleekselderij, radijs en atsina

Specials

Seizoensspecial

Dagprijs

Vraag de bediening

Catch of the Day

Dagprijs

Vraag de bediening

Chef’s Special

Dagprijs

Vraag de bediening

Bijgerechten

Rustic fries

2.00

Smashed krieltjes

2.00

Gegrilde groente

2.00

Salade

2.00

Parmesan fries

3.50

Met Parmezaan, truffelmayo en bosui

Halloumi fries

3.50

Van halloumi met tzatziki en sriracha

Nagerechten

Petit fours

7.50

Samenstelling van verschillende gebakjes

Dame Noir

8.50

Met chocolade roomijs en witte chocoladesaus

Dame Blanche

8.50

Met vanille roomijs en chocoladesaus

Omelet Sibérienne

8.50

Van cake, vanille roomijs, eiwit en framboos

Rozemarijn roomijs

7.50

Met aardbeienbouillon en kletskop van framboos

Wentelteefjes

7.50

Met suikerbrood, stoofpeer kurkuma, kaki en vanille roomijs

Perzik sorbetijs

7.50

Met framboosgel en amandelschaafsel

Balsamico roomijs

8.50

Met geblakerde appel, melisse en tuille

Kaasplankje

12.00

Een heerlijke variatie van zorgvuldig uitgekozen kazen

Voorgerechten

Carpaccio

11.50

Van rundermuis, met rucola, rode ui, zonnebloempitten, truffelmayo, Parmezaan en verse truffel (+5.00)

Arancini

11.50

Met pesto, peer, pecan, mozzarella, bosui en saffraanmayonaise

Ceviche van zeebaars

12.50

Met tomaat, komkommer, rode ui, gele paprika, mango, jalapeño, grapefruitgel en koriander

Terrine van rode biet

10.50

Met vegan roomkaas en Chinese kool

Buikspek

12.50

Met wortel en crème van venkel en munt

Kokkels en scheermessen

12.50

Met pesto, peer, pecan, mozzarella, bosui en saffraanmayonaise

Brood en Soepen

Mosterdsoep

8.00

Met spekjes, kwartelei en kervel

Harirasoep

8.00

Met tomaat, kikkererwt, linzen, koriander en ras el hanout

Bisque

9.00

Met dille, pompoenpit, crème fraîche, zeevenkel en rivierkreeft

Huisgemaakt brood

7.50

Met verschillende dips

Salades

Salade burrata

14.50

Met perzik, rode pesto, cherrytomaat, komkommer en rode ui

Salade steak

14.50

Met hoisin, sesam, bacon, cherrytomaat, komkommer en rode ui

Salade oesterzwam

14.50

Met paprika, tzatziki, cherrytomaat en komkommer

Hoofdgerechten

Bavette

23.50

Met seizoensgroenten en whiskeysaus of rode wijnsaus of bearnaisesaus

Gnocchi

18.00

Van wisselende groente, met vegan room, winterpeen, courgette en beurre blanc

Hachis parmentier

20.00

Met hert, De La Ratte, Emmentaler , Bastogne en peterselie

Bouillabaisse

20.00

Met venkel, velouté, saffraan, schelpdieren, schaaldieren, witte vis en rouille

Runderburger

19.00

Met cheddar, augurk, burnt butter onionsaus, tomaat en bacon

Halloumiburger

19.00

Met komkommer, augurk, tomaat en tzatziki

Boneless runderribs

22.50

Met pastinaakcrème, courgette, wortel, rode wijnlak, krokant en daikon

Cataplana Portuguesa

17.00

Met zoete aardappel, paprika, tomaat, koriander, munt, citroen en kokkels/gamba’s/chorizo (+3.00)

Rundersteak

22.50

Van de kogel, met seizoensgroenten en bearnaisesaus of rode wijnsaus of whiskeysaus

Varkenshaassaté

19.00

Met kroepoek, gebakken uitjes, zoetzure groenten en een chutney van Madame Jeanette (+2.00)

Kabeljauw á la Meunière

23.50

Met citroen, kappertjes, dille, bleekselderij, radijs en atsina

Menu’s

Pathémenu

34.50

Voor- en hoofdgerecht en film óf hoofd- en nagerecht en film. Meerprijs boneless ribs, kabeljauw, bavette, Chef’s Special, seizoensspecial en kaasplankje (+5.00)

Specials

Seizoensspecial

Dagprijs

Vraag de bediening

Catch of the Day

Dagprijs

Vraag de bediening

Chef’s Special

Dagprijs

Vraag de bediening

Bijgerechten

Rustic fries

2.00

Smashed krieltjes

2.00

Gegrilde groente

2.00

Salade

2.00

Parmesan fries

3.50

Met Parmezaan, truffelmayo en bosui

Halloumi fries

3.50

Van halloumi met tzatziki en sriracha

Nagerechten

Petit fours

7.50

Samenstelling van verschillende gebakjes

Dame Noir

8.50

Met chocolade roomijs en witte chocoladesaus

Dame Blanche

8.50

Met vanille roomijs en chocoladesaus

Omelet Sibérienne

8.50

Van cake, vanille roomijs, eiwit en framboos

Rozemarijn roomijs

7.50

Met aardbeienbouillon en kletskop van framboos

Wentelteefjes

7.50

Met suikerbrood, stoofpeer kurkuma, kaki en vanille roomijs

Perzik sorbetijs

7.50

Met framboosgel en amandelschaafsel

Balsamico roomijs

8.50

Met geblakerde appel, melisse en tuille

Kaasplankje

12.00

Een heerlijke variatie van zorgvuldig uitgekozen kazen