Voorgerechten
Carpaccio
11.50
Van rundermuis, met rucola, rode ui, zonnebloempitten, truffelmayo en Parmezaan
Deconstructed caprese
9.50
Met mozzarella, tomatenjus en basilicumolie
Ceviche van zeebaars
12.50
Met tomaat, komkommer, rode ui, gele paprika, mango, jalapeño, grapefruitgel en koriander
Terrine van rode biet
10.50
Met vegan roomkaas en Chinese kool
Buikspek
12.50
Met wortel en crème van venkel en munt
Mille-feuille met tonijn
10.50
Met yuzu dashi, crème van zeekraal en avocado, radijs en viool
Brood en Soepen
Mosterdsoep
7.50
Met spekjes en kwartelei
Champignonsoep
7.50
Met basilicum en kastanje
Wortel-kurkumasoep
7.00
Met wortel, kurkuma en crème fraîche
Huisgemaakt brood
7.00
Met verschillende dips
Salades
Salade burrata
14.50
Met perzik, rode pesto, cherrytomaat, komkommer en rode ui
Salade steak
14.50
Met hoisin, sesam, bacon, cherrytomaat, komkommer en rode ui
Salade oesterzwam
14.50
Met paprika, tzatziki, cherrytomaat en komkommer
Menu’s
Pathémenu
34.50
Voor- en hoofdgerecht en film óf hoofd- en nagerecht en film. Meerprijs Nederlands lamsrack, anjou duif, bavette, tonijnsteak, eendenborst, seizoensspecial, peerbeignets en kaasplankje (+5.00)
Hoofdgerechten
Nederlands lamsrack
24.50
Met bordelaisesaus, zilvervlies ui, aardappelgratin, peer en hazelnoot
Gnocchi van aardpeer
17.00
Met vegan room, winterpeen, courgette en beurre blanc
Anjou duif
25.50
Met jus van karkas en sinaasappel, gepofte rijst, gepaneerde duivenpoot, wortel en courgette
Runderburger
18.00
Met cheddar, augurk, burnt butter onionsaus, tomaat en bacon
Halloumiburger
18.00
Met komkommer, augurk, tomaat en tzatziki
Bavette
23.50
Met seizoensgroenten en whiskeysaus of rode wijnsaus of bearnaisesaus
Orzo
17.00
Met groene asperge, doperwten, paprika en Parmezaan (+1.00)
Rundersteak
22.00
Van de kogel, met seizoensgroenten en bearnaisesaus of rode wijnsaus of whiskeysaus
Varkenshaassaté
19.00
Met kroepoek, gebakken uitjes, zoetzure groenten en een chutney van Madame Jeanette (+2.00)
Tonijnsteak
22.50
Met crème van yoghurt en aardappel en seizoensgroenten
Eendenborst
24.50
Met serehjus, doperwtencrème, geblakerde appel, mais en walnoot
Specials
Seizoensspecial
Dagprijs
Vraag de bediening
Catch of the Day
Dagprijs
Vraag de bediening
Chef’s Special
Dagprijs
Vraag de bediening
Bijgerechten
Rustic fries
1.50
Smashed krieltjes
1.50
Gegrilde groente
1.50
Salade
1.50
Parmesan fries
3.00
Met Parmezaan, truffelmayo en bosui
Halloumi fries
3.00
Van halloumi met tzatziki en sriracha
Nagerechten
Petit fours
7.50
Samenstelling van verschillende gebakjes
Dame Noir
8.50
Met chocolade roomijs en witte chocoladesaus
Dame Blanche
8.50
Met vanille roomijs en chocoladesaus
Omelet Sibérienne
8.50
Van cake, vanille roomijs, eiwit en framboos
Rozemarijn roomijs
7.50
Met aardbeienbouillon en kletskop van framboos
Peerbeignets
10.50
Met een krokant van Parmezaan, balsamico-honing dressing en een siroop van rode wijn
Perzik sorbetijs
7.50
Met framboosgel en amandelschaafsel
Granny Smith sorbetijs
7.50
Met vegan slagroom en aardbei
Kaasplankje
12.00
Een heerlijke variatie van zorgvuldig uitgekozen kazen
Voorgerechten
Carpaccio
11.50
Van rundermuis, met rucola, rode ui, zonnebloempitten, truffelmayo en Parmezaan
Deconstructed caprese
9.50
Met mozzarella, tomatenjus en basilicumolie
Ceviche van zeebaars
12.50
Met tomaat, komkommer, rode ui, gele paprika, mango, jalapeño, grapefruitgel en koriander
Terrine van rode biet
10.50
Met vegan roomkaas en Chinese kool
Buikspek
12.50
Met wortel en crème van venkel en munt
Mille-feuille met tonijn
10.50
Met yuzu dashi, crème van zeekraal en avocado, radijs en viool
Brood en Soepen
Mosterdsoep
7.50
Met spekjes en kwartelei
Champignonsoep
7.50
Met basilicum en kastanje
Wortel-kurkumasoep
7.00
Met wortel, kurkuma en crème fraîche
Huisgemaakt brood
7.00
Met verschillende dips
Salades
Salade burrata
14.50
Met perzik, rode pesto, cherrytomaat, komkommer en rode ui
Salade steak
14.50
Met hoisin, sesam, bacon, cherrytomaat, komkommer en rode ui
Salade oesterzwam
14.50
Met paprika, tzatziki, cherrytomaat en komkommer
Menu’s
Pathémenu
34.50
Voor- en hoofdgerecht en film óf hoofd- en nagerecht en film. Meerprijs Nederlands lamsrack, anjou duif, bavette, tonijnsteak, eendenborst, seizoensspecial, peerbeignets en kaasplankje (+5.00)
Hoofdgerechten
Nederlands lamsrack
24.50
Met bordelaisesaus, zilvervlies ui, aardappelgratin, peer en hazelnoot
Gnocchi van aardpeer
17.00
Met vegan room, winterpeen, courgette en beurre blanc
Anjou duif
25.50
Met jus van karkas en sinaasappel, gepofte rijst, gepaneerde duivenpoot, wortel en courgette
Runderburger
18.00
Met cheddar, augurk, burnt butter onionsaus, tomaat en bacon
Halloumiburger
18.00
Met komkommer, augurk, tomaat en tzatziki
Bavette
23.50
Met seizoensgroenten en whiskeysaus of rode wijnsaus of bearnaisesaus
Orzo
17.00
Met groene asperge, doperwten, paprika en Parmezaan (+1.00)
Rundersteak
22.00
Van de kogel, met seizoensgroenten en bearnaisesaus of rode wijnsaus of whiskeysaus
Varkenshaassaté
19.00
Met kroepoek, gebakken uitjes, zoetzure groenten en een chutney van Madame Jeanette (+2.00)
Tonijnsteak
22.50
Met crème van yoghurt en aardappel en seizoensgroenten
Eendenborst
24.50
Met serehjus, doperwtencrème, geblakerde appel, mais en walnoot
Specials
Seizoensspecial
Dagprijs
Vraag de bediening
Catch of the Day
Dagprijs
Vraag de bediening
Chef’s Special
Dagprijs
Vraag de bediening
Bijgerechten
Rustic fries
1.50
Smashed krieltjes
1.50
Gegrilde groente
1.50
Salade
1.50
Parmesan fries
3.00
Met Parmezaan, truffelmayo en bosui
Halloumi fries
3.00
Van halloumi met tzatziki en sriracha
Nagerechten
Petit fours
7.50
Samenstelling van verschillende gebakjes
Dame Noir
8.50
Met chocolade roomijs en witte chocoladesaus
Dame Blanche
8.50
Met vanille roomijs en chocoladesaus
Omelet Sibérienne
8.50
Van cake, vanille roomijs, eiwit en framboos
Rozemarijn roomijs
7.50
Met aardbeienbouillon en kletskop van framboos
Peerbeignets
10.50
Met een krokant van Parmezaan, balsamico-honing dressing en een siroop van rode wijn
Perzik sorbetijs
7.50
Met framboosgel en amandelschaafsel
Granny Smith sorbetijs
7.50
Met vegan slagroom en aardbei
Kaasplankje
12.00
Een heerlijke variatie van zorgvuldig uitgekozen kazen
Voorgerechten
Carpaccio
11.50
Van rundermuis, met rucola, rode ui, zonnebloempitten, truffelmayo en Parmezaan
Deconstructed caprese
9.50
Met mozzarella, tomatenjus en basilicumolie
Ceviche van zeebaars
12.50
Met tomaat, komkommer, rode ui, gele paprika, mango, jalapeño, grapefruitgel en koriander
Terrine van rode biet
10.50
Met vegan roomkaas en Chinese kool
Buikspek
12.50
Met wortel en crème van venkel en munt
Mille-feuille met tonijn
10.50
Met yuzu dashi, crème van zeekraal en avocado, radijs en viool
Brood en Soepen
Mosterdsoep
7.50
Met spekjes en kwartelei
Champignonsoep
7.50
Met basilicum en kastanje
Wortel-kurkumasoep
7.00
Met wortel, kurkuma en crème fraîche
Huisgemaakt brood
7.00
Met verschillende dips
Salades
Salade burrata
14.50
Met perzik, rode pesto, cherrytomaat, komkommer en rode ui
Salade steak
14.50
Met hoisin, sesam, bacon, cherrytomaat, komkommer en rode ui
Salade oesterzwam
14.50
Met paprika, tzatziki, cherrytomaat en komkommer
Menu’s
Pathémenu
34.50
Voor- en hoofdgerecht en film óf hoofd- en nagerecht en film. Meerprijs Nederlands lamsrack, anjou duif, bavette, tonijnsteak, eendenborst, seizoensspecial, peerbeignets en kaasplankje (+5.00)
Hoofdgerechten
Nederlands lamsrack
24.50
Met bordelaisesaus, zilvervlies ui, aardappelgratin, peer en hazelnoot
Gnocchi van aardpeer
17.00
Met vegan room, winterpeen, courgette en beurre blanc
Anjou duif
25.50
Met jus van karkas en sinaasappel, gepofte rijst, gepaneerde duivenpoot, wortel en courgette
Runderburger
18.00
Met cheddar, augurk, burnt butter onionsaus, tomaat en bacon
Halloumiburger
18.00
Met komkommer, augurk, tomaat en tzatziki
Bavette
23.50
Met seizoensgroenten en whiskeysaus of rode wijnsaus of bearnaisesaus
Orzo
17.00
Met groene asperge, doperwten, paprika en Parmezaan (+1.00)
Rundersteak
22.00
Van de kogel, met seizoensgroenten en bearnaisesaus of rode wijnsaus of whiskeysaus
Varkenshaassaté
19.00
Met kroepoek, gebakken uitjes, zoetzure groenten en een chutney van Madame Jeanette (+2.00)
Tonijnsteak
22.50
Met crème van yoghurt en aardappel en seizoensgroenten
Eendenborst
24.50
Met serehjus, doperwtencrème, geblakerde appel, mais en walnoot
Specials
Seizoensspecial
Dagprijs
Vraag de bediening
Catch of the Day
Dagprijs
Vraag de bediening
Chef’s Special
Dagprijs
Vraag de bediening
Bijgerechten
Rustic fries
1.50
Smashed krieltjes
1.50
Gegrilde groente
1.50
Salade
1.50
Parmesan fries
3.00
Met Parmezaan, truffelmayo en bosui
Halloumi fries
3.00
Van halloumi met tzatziki en sriracha
Nagerechten
Petit fours
7.50
Samenstelling van verschillende gebakjes
Dame Noir
8.50
Met chocolade roomijs en witte chocoladesaus
Dame Blanche
8.50
Met vanille roomijs en chocoladesaus
Omelet Sibérienne
8.50
Van cake, vanille roomijs, eiwit en framboos
Rozemarijn roomijs
7.50
Met aardbeienbouillon en kletskop van framboos
Peerbeignets
10.50
Met een krokant van Parmezaan, balsamico-honing dressing en een siroop van rode wijn
Perzik sorbetijs
7.50
Met framboosgel en amandelschaafsel
Granny Smith sorbetijs
7.50
Met vegan slagroom en aardbei
Kaasplankje
12.00
Een heerlijke variatie van zorgvuldig uitgekozen kazen