Voorgerechten

Carpaccio

11.50

Van rundermuis, met rucola, rode ui, zonnebloempitten, truffelmayo en Parmezaan

Deconstructed caprese

9.50

Met mozzarella, tomatenjus en basilicumolie

Ceviche van zeebaars

12.50

Met tomaat, komkommer, rode ui, gele paprika, mango, jalapeño, grapefruitgel en koriander

Terrine van rode biet

10.50

Met vegan roomkaas en Chinese kool

Buikspek

12.50

Met wortel en crème van venkel en munt

Mille-feuille met tonijn

10.50

Met yuzu dashi, crème van zeekraal en avocado, radijs en viool

Brood en Soepen

Mosterdsoep

7.50

Met spekjes en kwartelei

Champignonsoep

7.50

Met basilicum en kastanje

Wortel-kurkumasoep

7.00

Met wortel, kurkuma en crème fraîche

Huisgemaakt brood

7.00

Met verschillende dips

Salades

Salade burrata

14.50

Met perzik, rode pesto, cherrytomaat, komkommer en rode ui

Salade steak

14.50

Met hoisin, sesam, bacon, cherrytomaat, komkommer en rode ui

Salade oesterzwam

14.50

Met paprika, tzatziki, cherrytomaat en komkommer

Menu’s

Pathémenu

34.50

Voor- en hoofdgerecht en film óf hoofd- en nagerecht en film. Meerprijs Nederlands lamsrack, anjou duif, bavette, tonijnsteak, eendenborst, seizoensspecial, peerbeignets en kaasplankje (+5.00)

Hoofdgerechten

Nederlands lamsrack

24.50

Met bordelaisesaus, zilvervlies ui, aardappelgratin, peer en hazelnoot

Gnocchi van aardpeer

17.00

Met vegan room, winterpeen, courgette en beurre blanc

Anjou duif

25.50

Met jus van karkas en sinaasappel, gepofte rijst, gepaneerde duivenpoot, wortel en courgette

Runderburger

18.00

Met cheddar, augurk, burnt butter onionsaus, tomaat en bacon

Halloumiburger

18.00

Met komkommer, augurk, tomaat en tzatziki

Bavette

23.50

Met seizoensgroenten en whiskeysaus of rode wijnsaus of bearnaisesaus

Orzo

17.00

Met groene asperge, doperwten, paprika en Parmezaan (+1.00)

Rundersteak

22.00

Van de kogel, met seizoensgroenten en bearnaisesaus of rode wijnsaus of whiskeysaus

Varkenshaassaté

19.00

Met kroepoek, gebakken uitjes, zoetzure groenten en een chutney van Madame Jeanette (+2.00)

Tonijnsteak

22.50

Met crème van yoghurt en aardappel en seizoensgroenten

Eendenborst

24.50

Met serehjus, doperwtencrème, geblakerde appel, mais en walnoot

Specials

Seizoensspecial

Dagprijs

Vraag de bediening

Catch of the Day

Dagprijs

Vraag de bediening

Chef’s Special

Dagprijs

Vraag de bediening

Bijgerechten

Rustic fries

1.50

Smashed krieltjes

1.50

Gegrilde groente

1.50

Salade

1.50

Parmesan fries

3.00

Met Parmezaan, truffelmayo en bosui

Halloumi fries

3.00

Van halloumi met tzatziki en sriracha

Nagerechten

Petit fours

7.50

Samenstelling van verschillende gebakjes

Dame Noir

8.50

Met chocolade roomijs en witte chocoladesaus

Dame Blanche

8.50

Met vanille roomijs en chocoladesaus

Omelet Sibérienne

8.50

Van cake, vanille roomijs, eiwit en framboos

Rozemarijn roomijs

7.50

Met aardbeienbouillon en kletskop van framboos

Peerbeignets

10.50

Met een krokant van Parmezaan, balsamico-honing dressing en een siroop van rode wijn

Perzik sorbetijs

7.50

Met framboosgel en amandelschaafsel

Granny Smith sorbetijs

7.50

Met vegan slagroom en aardbei

Kaasplankje

12.00

Een heerlijke variatie van zorgvuldig uitgekozen kazen

Voorgerechten

Carpaccio

11.50

Van rundermuis, met rucola, rode ui, zonnebloempitten, truffelmayo en Parmezaan

Deconstructed caprese

9.50

Met mozzarella, tomatenjus en basilicumolie

Ceviche van zeebaars

12.50

Met tomaat, komkommer, rode ui, gele paprika, mango, jalapeño, grapefruitgel en koriander

Terrine van rode biet

10.50

Met vegan roomkaas en Chinese kool

Buikspek

12.50

Met wortel en crème van venkel en munt

Mille-feuille met tonijn

10.50

Met yuzu dashi, crème van zeekraal en avocado, radijs en viool

Brood en Soepen

Mosterdsoep

7.50

Met spekjes en kwartelei

Champignonsoep

7.50

Met basilicum en kastanje

Wortel-kurkumasoep

7.00

Met wortel, kurkuma en crème fraîche

Huisgemaakt brood

7.00

Met verschillende dips

Salades

Salade burrata

14.50

Met perzik, rode pesto, cherrytomaat, komkommer en rode ui

Salade steak

14.50

Met hoisin, sesam, bacon, cherrytomaat, komkommer en rode ui

Salade oesterzwam

14.50

Met paprika, tzatziki, cherrytomaat en komkommer

Menu’s

Pathémenu

34.50

Voor- en hoofdgerecht en film óf hoofd- en nagerecht en film. Meerprijs Nederlands lamsrack, anjou duif, bavette, tonijnsteak, eendenborst, seizoensspecial, peerbeignets en kaasplankje (+5.00)

Hoofdgerechten

Nederlands lamsrack

24.50

Met bordelaisesaus, zilvervlies ui, aardappelgratin, peer en hazelnoot

Gnocchi van aardpeer

17.00

Met vegan room, winterpeen, courgette en beurre blanc

Anjou duif

25.50

Met jus van karkas en sinaasappel, gepofte rijst, gepaneerde duivenpoot, wortel en courgette

Runderburger

18.00

Met cheddar, augurk, burnt butter onionsaus, tomaat en bacon

Halloumiburger

18.00

Met komkommer, augurk, tomaat en tzatziki

Bavette

23.50

Met seizoensgroenten en whiskeysaus of rode wijnsaus of bearnaisesaus

Orzo

17.00

Met groene asperge, doperwten, paprika en Parmezaan (+1.00)

Rundersteak

22.00

Van de kogel, met seizoensgroenten en bearnaisesaus of rode wijnsaus of whiskeysaus

Varkenshaassaté

19.00

Met kroepoek, gebakken uitjes, zoetzure groenten en een chutney van Madame Jeanette (+2.00)

Tonijnsteak

22.50

Met crème van yoghurt en aardappel en seizoensgroenten

Eendenborst

24.50

Met serehjus, doperwtencrème, geblakerde appel, mais en walnoot

Specials

Seizoensspecial

Dagprijs

Vraag de bediening

Catch of the Day

Dagprijs

Vraag de bediening

Chef’s Special

Dagprijs

Vraag de bediening

Bijgerechten

Rustic fries

1.50

Smashed krieltjes

1.50

Gegrilde groente

1.50

Salade

1.50

Parmesan fries

3.00

Met Parmezaan, truffelmayo en bosui

Halloumi fries

3.00

Van halloumi met tzatziki en sriracha

Nagerechten

Petit fours

7.50

Samenstelling van verschillende gebakjes

Dame Noir

8.50

Met chocolade roomijs en witte chocoladesaus

Dame Blanche

8.50

Met vanille roomijs en chocoladesaus

Omelet Sibérienne

8.50

Van cake, vanille roomijs, eiwit en framboos

Rozemarijn roomijs

7.50

Met aardbeienbouillon en kletskop van framboos

Peerbeignets

10.50

Met een krokant van Parmezaan, balsamico-honing dressing en een siroop van rode wijn

Perzik sorbetijs

7.50

Met framboosgel en amandelschaafsel

Granny Smith sorbetijs

7.50

Met vegan slagroom en aardbei

Kaasplankje

12.00

Een heerlijke variatie van zorgvuldig uitgekozen kazen

Voorgerechten

Carpaccio

11.50

Van rundermuis, met rucola, rode ui, zonnebloempitten, truffelmayo en Parmezaan

Deconstructed caprese

9.50

Met mozzarella, tomatenjus en basilicumolie

Ceviche van zeebaars

12.50

Met tomaat, komkommer, rode ui, gele paprika, mango, jalapeño, grapefruitgel en koriander

Terrine van rode biet

10.50

Met vegan roomkaas en Chinese kool

Buikspek

12.50

Met wortel en crème van venkel en munt

Mille-feuille met tonijn

10.50

Met yuzu dashi, crème van zeekraal en avocado, radijs en viool

Brood en Soepen

Mosterdsoep

7.50

Met spekjes en kwartelei

Champignonsoep

7.50

Met basilicum en kastanje

Wortel-kurkumasoep

7.00

Met wortel, kurkuma en crème fraîche

Huisgemaakt brood

7.00

Met verschillende dips

Salades

Salade burrata

14.50

Met perzik, rode pesto, cherrytomaat, komkommer en rode ui

Salade steak

14.50

Met hoisin, sesam, bacon, cherrytomaat, komkommer en rode ui

Salade oesterzwam

14.50

Met paprika, tzatziki, cherrytomaat en komkommer

Menu’s

Pathémenu

34.50

Voor- en hoofdgerecht en film óf hoofd- en nagerecht en film. Meerprijs Nederlands lamsrack, anjou duif, bavette, tonijnsteak, eendenborst, seizoensspecial, peerbeignets en kaasplankje (+5.00)

Hoofdgerechten

Nederlands lamsrack

24.50

Met bordelaisesaus, zilvervlies ui, aardappelgratin, peer en hazelnoot

Gnocchi van aardpeer

17.00

Met vegan room, winterpeen, courgette en beurre blanc

Anjou duif

25.50

Met jus van karkas en sinaasappel, gepofte rijst, gepaneerde duivenpoot, wortel en courgette

Runderburger

18.00

Met cheddar, augurk, burnt butter onionsaus, tomaat en bacon

Halloumiburger

18.00

Met komkommer, augurk, tomaat en tzatziki

Bavette

23.50

Met seizoensgroenten en whiskeysaus of rode wijnsaus of bearnaisesaus

Orzo

17.00

Met groene asperge, doperwten, paprika en Parmezaan (+1.00)

Rundersteak

22.00

Van de kogel, met seizoensgroenten en bearnaisesaus of rode wijnsaus of whiskeysaus

Varkenshaassaté

19.00

Met kroepoek, gebakken uitjes, zoetzure groenten en een chutney van Madame Jeanette (+2.00)

Tonijnsteak

22.50

Met crème van yoghurt en aardappel en seizoensgroenten

Eendenborst

24.50

Met serehjus, doperwtencrème, geblakerde appel, mais en walnoot

Specials

Seizoensspecial

Dagprijs

Vraag de bediening

Catch of the Day

Dagprijs

Vraag de bediening

Chef’s Special

Dagprijs

Vraag de bediening

Bijgerechten

Rustic fries

1.50

Smashed krieltjes

1.50

Gegrilde groente

1.50

Salade

1.50

Parmesan fries

3.00

Met Parmezaan, truffelmayo en bosui

Halloumi fries

3.00

Van halloumi met tzatziki en sriracha

Nagerechten

Petit fours

7.50

Samenstelling van verschillende gebakjes

Dame Noir

8.50

Met chocolade roomijs en witte chocoladesaus

Dame Blanche

8.50

Met vanille roomijs en chocoladesaus

Omelet Sibérienne

8.50

Van cake, vanille roomijs, eiwit en framboos

Rozemarijn roomijs

7.50

Met aardbeienbouillon en kletskop van framboos

Peerbeignets

10.50

Met een krokant van Parmezaan, balsamico-honing dressing en een siroop van rode wijn

Perzik sorbetijs

7.50

Met framboosgel en amandelschaafsel

Granny Smith sorbetijs

7.50

Met vegan slagroom en aardbei

Kaasplankje

12.00

Een heerlijke variatie van zorgvuldig uitgekozen kazen